logo Vsak dan malo več kot včeraj.
Podjetje Joe & Luca
Oblačil Joe & Luca ne najdete le na domačem naslovu in v uradni trgovini v Novem mestu—te so tudi v številnih trgovinah in butikih po celi Sloveniji.

Zvestim kupcem in tistim, ki bodo to še postali, želimo ponuditi oblačila, lepa na dotik in pogled.
Spremljajte nas
Iskanje:
Pristali smo med naujspešnejšimi. Začeli iz ‘nule’! - Joe & Luca
16229
post-template-default,single,single-post,postid-16229,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Pristali smo med naujspešnejšimi. Začeli iz ‘nule’!

Maj 10 2018

Pristali smo med naujspešnejšimi. Začeli iz ‘nule’!

Življenjsko delo ustanoviteljice ga. Vesne je bilo januarja ovekovečeno v največjem regionalnem glasilu. V čast nam je bilo gostiti novinarko Dolenjskega lista, ki je spisala članek za rubriko o najuspešnejših dolenjskih podjetjih.

To še enkrat potrjuje, da se majhni vijugasti koraki v pravo smer še kako ‘splačajo’. “Vsak dan malo več kot včeraj,” je bil naš moto vse od začetka. Od neznanja, neimetja, dobesedno prazne ničle do 15 ljudi na plačilni listi, do 15 družin, ki slonijo na skupnih uspehih podjetja Joe&Luca. V čast nam je, da še nismo ‘tam’. Tak cilj niti ne obstaja, pa tudi preveč dolgočasno bi bilo, ko ga bi dosegli.

Obstaja le ‘vsak dan malo več kot včeraj’.

 

Obiščite nas v naši novi trgovini Joe&Luca v BTC Novo mesto, da se o prepričate, zakaj so naša oblačila zadovoljila že stotisoče žensk.
Deli objavo