logo Vsak dan malo več kot včeraj.
Podjetje Joe & Luca
Oblačil Joe & Luca ne najdete le na domačem naslovu in v uradni trgovini v Novem mestu—te so tudi v številnih trgovinah in butikih po celi Sloveniji.

Zvestim kupcem in tistim, ki bodo to še postali, želimo ponuditi oblačila, lepa na dotik in pogled.
Spremljajte nas
Iskanje:
Oblačila Joe & Luca - kvalitetna znamka oblačil za posameznike in društva
20589
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20589,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Oblačila Joe&Luca

“Made in Slovenia.”

Oblačila Joe&Luca

Udobna, kvalitetna in izdelana v Sloveniji

Oblačil Joe & Luca ne najdete le na domačem naslovu in v uradni trgovini v Novem mestu—te so tudi v številnih trgovinah in butikih po celi Sloveniji.

 

Zvestim kupcem in tistim, ki bodo to še postali, želimo ponuditi oblačila, lepa na dotik in pogled. Prijetno blago, ob kateremu se bo vaše telo počutilo udobno. Vsakodnevno osvežen dizajn, a venomer na sledi rdeči niti, ki smo jo začrtali leta 2001.

 

Ideja oblačil Joe & Luca je bila že od začetka izstopati. Opozarjati nase s konfekcijo, ki združuje nove ideje in odstopa od sodobnih načel mogočnih trgovskih verig—svoje delavce ter sodelavce plačati pošteno in sorazmerno z uspehom samega podjetja. Izdelati oblačila, ki ne bi potrebovala posebne reklame, navsezadnje je dobra beseda strank edini pravi kriterij.

 

Pred kratkim smo odprli novo trgovino z oblačili Joe & Luca v BTC Novo mesto in bili enostavno osupli nad izjemnim odzivom ljudi.

 

Naš zaščitni znak so ženske majice in tunike, ki jim že od začetka posvečamo največ pozornosti. Njihov kroj se je skozi desetletja razvijal, dopolnjeval, da bi, kar se da elegantno poudaril, kar si na svoji postavi želite poudariti in skril, kar ne bi radi, da ljudje opazijo.

 

Zato, da je ženska tunika in majica v prvem planu se lahko zahvalimo ustanoviteljici Vesni, ki si je z veliko dozo empatije do lepšega spola, pa tudi zaradi lastne želje po “popolnem” kosu zadala skrojiti kroj, ki mu ne bo para daleč okrog.

 

Zavedamo se, da v tem poslu ni cilja, a nam po skoraj dveh desetletjih dela postaja začetna ideja vse bolj oprijemljiva.

logo joe in luca
trgovina joe & luca
Najdete nas v barviti vasici Slamna vas, kjer imamo proizvodne prostore ter outlet.