logo Vsak dan malo več kot včeraj.
Podjetje Joe & Luca
Oblačil Joe & Luca ne najdete le na domačem naslovu in v uradni trgovini v Novem mestu—te so tudi v številnih trgovinah in butikih po celi Sloveniji.

Zvestim kupcem in tistim, ki bodo to še postali, želimo ponuditi oblačila, lepa na dotik in pogled.
Spremljajte nas
Iskanje:
Joe and Luca - Joe & Luca - izdelava kvalitetnih oblačil že od leta 2001
16528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16528,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Podjetje Joe&Luca

“Made in Slovenia.”

Kdo smo?

Podjetje Joe & Luca se predstavi

Brata Luka in Jože sta tista, katerih ime krasi podjetje Joe & Luca—in to že od leta 2001, ko se je ustanoviteljica in mami Vesna Slobodnik odločila, da obrne nov list papirja ter v majhni garaži začne z znamko lastnih oblačil. Sprva sama, a, ko so se, kot plod njenega trdega dela želje kupcev začele kopičiti, se je odprlo tudi mesto za delavke in delavce iz okoliških krajev, ki danes, v vse večjem številu tvorijo to uspešno podjetje. Tisti, ki so pri nas že od samega začetka, bodo ostali tudi do konca, saj nam je spoštovanje do izdelovalcev oblačil enako pomembno, kot izdelek sam.

Odnos do dela se najlažje zaobjame s preprostim stavkom: „Vsak dan malo več kot včeraj.“

Že od samega začetka je podjetje raslo v ideji skromnega, vendar vztrajnega napredka ob podpori celotne družine. Tako smo prebrodili vse prepreke na poti in iz težkih obdobij prišli še močnejši.

logo joe in luca
oblačila metlika
Najdete nas v mestu Metlika, kjer imamo proizvodne prostore.