logo Vsak dan malo več kot včeraj.
Podjetje Joe & Luca
Oblačil Joe & Luca ne najdete le na domačem naslovu in v uradni trgovini v Novem mestu—te so tudi v številnih trgovinah in butikih po celi Sloveniji.

Zvestim kupcem in tistim, ki bodo to še postali, želimo ponuditi oblačila, lepa na dotik in pogled.
Spremljajte nas
Iskanje:
Naredi si nakupovanje preprosteje. - Joe & Luca
16238
post-template-default,single,single-post,postid-16238,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Naredi si nakupovanje preprosteje.

Maj 12 2018

Naredi si nakupovanje preprosteje.

Vse, kar rabiš najdeš v Joe&Luca BTC Novo mesto, vhod Hala B.

Proti koncu leta 2017 se je ustanoviteljici ga. Vesni uresničila velika želja. Odpreti lastno trgovino, kjer bi ženskam, ki svoje garderobe le stežka zapolnijo z brskanjem po ‘novodobnih’ trgovinah za postavne 20-letnice omogočili, da najdejo udoben ženski kroj, ki poudari lepoto prave ženske postave.

Pri dizajnu in selekciji oblek je imela prste vmes celotna zasedba podjetja Joe&Luca, od glavne dizajnerke do šivilj.

Verjamemo, da boš v naši novi trgovini v BTC Novo mesto našla svoj ‘drugi dom’ in se k nam vračala vedno znova, ko si boš zaželela udobnega, mladostniškega in tvoji postavi prikrojenega kosa oblačila (ne obratno).

Pri nas najdi tunike, ki poudarijo žensko postavo in skrijejo, kar si bi želela skrita. Prav tako pajkice, trenirke s prav enako nalogo.

Pa tudi zabavne, seksi ideje za noči, ko se gre ven s prijateljicami.

Deli objavo